TimoTarus

Ketkä Ukrainaa jakavat?

  • Guilty or not guilty?
    Guilty or not guilty?
  • Jukos-omistaja lordi Rothschild alias mr. Burns
    Jukos-omistaja lordi Rothschild alias mr. Burns

Koska Ukrainan kriisi on nyt ”masinoitu” tähän malliin, että ollaan kylmän sodan tunnelmissa, joka sekin alkaa olla lämpenemään päin, niin on aiheellista valottaa mistä siellä oikeastaan onkaan kyse:

Arvasit oikein, Energiasta!

 

Ukrainalainen liikemies Dmitro Firtash oli yksi ”pääjehuista” maakaasun toimittamisessa Venäjältä Ukrainaan. Hänen liiketoimistaan muodostui sittemmin Venäjän valtiollisen energiayhtiö Gazpromin tärkeimpiä tulonlähteitä.

 

Dmitro Firtasin liiketoimien väitetään liittyvän yhteen maailman vaikutusvaltaisimpaan mafiosoon, ukrainanjuutalaiseen Semjon Mogilevitshiin.

 

Israelilainen juristi Zeev Gordon perusti Firtashin pyynnöstä Venäläis-Ukrainalaisen energiayhtiö RosUkrEnergo:n 2004. Zeev Gordonin väitetään olleen mafioso Semjon ”Fiksu Dan” Mogilevits:n lakimies yli 20 vuotta.

 

Dmitro Firtashin asianajaja vakuuttaa, ettei Dmitro Firtashilla olisi ollut mitään kytköksiä mafioso Semjon Mogilevitsiin. Kuitenkin Kiovassa toiminut Yhdysvaltain suurlähettiläs William Taylor väitti Firtashin itsensä sanoneen, että hänen täytyy kysyä Mogilevitsiltä suostumus kun suunnitteilla oli salainen operaatio ”Central Intelligence Agency”, jonka Wikileaks toi julkisuuteen 2008.

 

”Jos Firtash antaisi todistajanlausuntoja FBI:lle niin sillä voisi olla vakavia seuraamuksia niin yhtiön johdolle kuin itse yhtiöllekin”, sanoi Itä-Euroopan osaston kaasubisnesanalyytikko Korchemkin. Onko Firtash antanut lausuntoja sen jälkeen kun amerikkalaiset ”nappasivat” hänet?

 

”Paljastaminen aiheuttaisi tappiota Yhdysvaltalaisille osakkeenomistajille, jotka omistavat Gazpromista noin 50% ”. Todennäköisesti talouspakotteilla siis ”ammutaan lähinnä omaan jalkaan”.

 

RosUkrEnergo nousi nopeasti monopoliasemaan kaasun toimittajana Venäjältä Ukrainaan. RosUkrEnergo oli Ukrainan ainoa kaasuntoimittaja vuosina 2006-2009. Esim. kolmasosa Saksan maakaasusta tulee Venäjältä. EU on siis melko energiariippuvainen Venäjän toimittamasta maakaasusta. Tätähän myös poliitikot nyt ”talouspakotekierteen” aikana tahtovat tähdentää. Sitä riippuvuutta tahdotaan nyt ”yhteisellä rintamalla” vähentää, mutta ehditäänkö, sillä talvi tulee yllättävän nopeasti...

 

FBI etsintäkuulutti niin Mogilevitsin kuin Firtashinkin. Firtash on tosin jo jäänyt kiinni, mutta Mogilevits on ilmeisesti edelleen vapaana, koska Venäjän viranomaiset eivät todenneet miehellä olevan ”merkittäviä” rötöksiä kontollaan (FBI:n mukaan Mogilevits on yhtä vaarallinen kuin oli edesmennyt Osama bin Laden). Kenelle mafioso siis lienee lopulta pahin uhka?

 

Ukrainan turvallisuuspalvelun päällikkö (SBU 2006-2010) Nalyvaichenko toteaa:"Mielestäni syy miksi Mogilevich- aineisto tuhoutui vuonna 2005 oli se, että asiakirjat sisälsivät tietoja välittäjistä ja mikä niiden merkitys oli kaasukauppaan". Nalyvaichenkon edeltäjä oli muuten Ukrainan ”tynkähallituksen” nimeämä presidentti Oleksandr Turtsynov.

 

Venäjän johtava energiayhtiön Gazpromin Sveitsiin rekisteröimä holdingyhtiö ARosgas Holding AG omistaa RosUkrEnergosta 50%. Toisen puolen omistaa Centragas Holding, joka on Itävallassa rekisteröidyn Raiffeisen Investment AG:n 100%:sti omistama yhtiö. Aivan, siis Sveitsissä ja Itävallassa, kaikkien mafiaperheiden ”lintukodossa”.

 

Asiaan liittyy eräs mielenkiintoinen ”linkki”, nimittäin venäläinen energiayhtiö Sibneft. Jukos Oil:n entinen johtaja, hiljattain vankilasta vapautunut Mikhael Hodorkovski suunnitteli ennen vangitsemistaan 2003, että hän liittää Sibneftin Jukosiin. Fuusiosta olisi syntynyt Venäjän suurin energiayhtiö, suurempi kuin Gazprom. Tuolloin Sibneftin sai haltuunsa venäläinen liikemies Roman Abramovich, joka sitten myi Sibneftin Gazpromille. Abramovichillä oli tuolloin offshore-yhtiö Gibraltarilla. Myös Hodorkovskilla oli ”rahanpesupaja” Gibralttarilla, jonne hän myi Jukosin öljyä pilkkahintaan, josta sitten edelleen ”päivän hintaan” muualle. Näin hän pesi Jukosin tuotot verottajan ohi omiin taskuihinsa. Kun Hodorkovski pidätettiin, niin eipä aikaakaan kun lordi (Jacob) Rothschild ilmoitti, että hänellä on sopimus Hodorkovskin kanssa ja että hänelle kuuluu näin ollen 40% jukosin osakkeista. Venäjän duuma laati lain, jolla estettiin voittojen valuminen ulkomaisille sijoittajille.

 

Jotta voisimme paremmin ymmärtää näitä kytköksiä, on palattava ajassa taaksepäin aina vuoteen 1999 jolloin ”Fiksu Dan” alias Semjon Mogilevits oli näkyvästi päivälehtien otsikoissa. Kansainvälinen valuuttarahasto IMF joutui selittelylinjalle kun huomattiin, että Venäjän hallitukselle lainatut miljardit joutuivatkin laittomasti Bank of New York:n tilien kautta yksityisten ”liikemiesten” käsiin.

 

Bank of New Yorkin Itä-Euroopan konttorissa työskennellyt pankkitoimihenkilö Lucy Edwards, tyttönimeltään Ludmilla Pritzker oli naimisissa venäjänjuutalaisen pankkiirin Peter Berlin:n kanssa, jota kutsuttiin myös nimellä ”Mogilevitsin luutnantiksi”.

 

Juutalainen Konstantin Kagalovsky toimi vuosina 1992-1995 IMF:n ja Venäjän hallituksen välisenä ”linkkinä”. Myöhemmin Kagalovsky istui öljy-yhtiö Jukosin varapuheenjohtajana! Kagalovskyn vaimo Natasha Garfinkel Kagalovskyn, joka hänkin työskenteli Bank of New York:n Itä-Euroopan konttorissa, välitti satoja miljoonia IMF:n tukidollareita rahanpesijöiden taskuihin.

 

Rouvat Natasha Kagalovsky ja ”Lucy Edwards” joutuivat hyllytetyiksi eli ts. palkattomalle lomalle melko nopeasti tutkimuksen alkumetreillä.

 

Konstantin Kagalovsky oli Bank Menatep:n entinen virkamies! Bank Menatep taas oli, yllätys yllätys, Mihail Hodorkovskin perustama yksi Venäjän suurimmista pankeista vuosina 2000-2003.

 

Venäläiset virkamiehet väittivät kavallusoikeudenkäynnissä, että valtion varoja siirreltiin säännöllisesti juuri Menatepin tileille. Mm. seuraaviin konttoreihin; Menatep Kypros, joskus Menatep Gibraltar, toisinaan Menatep Finance Geneve, Menatep Inc. New York ja milloin mihinkin. Virkailijat eivät tienneet kenelle rahat loppujen lopuksi päätyivät. Tiettävästi myös surullisenkuuluisa Citi Bank NY on kärynnyt samankaltaisista toimista.

 

Yhdysvalloissa 1998 Hodorkovski sai vapauttavan tuomion syytteistä, jonka mukaan hän olisi ”pessyt” 10 miljardia dollaria omien Bank of New York-tiliensä kautta. Hodorkovskilla oli kuitenkin apunaan vaikutusvaltaisia ystäviä kuten silloinen National Bank of New York:n johtaja Edmund Safra.

 

Hodorkovski loi myös suhteita aina Washingtoniin saakka ja istui mm. salamyhkäisen sijoitusyhtiö Carlyl Group:n hallituksessa. Samaisessa yhtiössä ovat vaikuttaneet esim. Yhdysvaltain entinen presidentti Georg H. W. Bush ja Nicholas Sarkozy:n velipuoli.

 

Myös Osama bin Ladenin suvulla väitetään olleen ”kytkyjä” kyseiseen yhtiöön.

 

Hodorkovskin tuttavapiiriin kuuluvat mm. Bill Gates, Condoleezza Rice, Warren Buffet, George Soros (György Schwartz), Henry Kissinger kuin myös miljonääri ja shakkimestari, sekä lordi Rothschildin ”kaiffari” Garry Weinstein alias Garry Kasparov jne. Eli siis koko joukko maailman vaikutusvaltaisimpia miljardöörejä!

 

Tässä lisäksi muutamia yhtiöitä, joissa Hodorkovski on ollut mukana; Menatep Bank, Menatep Inter-national Financial Alliance, Global Asset Management, Blackstone Group, Carlyle Group, AIG Capital Partners, tietotekniikkayritys Sibintek, teleoperaattorit MKS, Macomnet, Metrocom, Rascom ja Magistralin Telecom, sekä ”Open Russia”-säätiö, jota tukivat Georg Soros ja lordi (Jacob) Rothschild (jeesasi Hodorkovskia ”Venäjän valloituksessa”).

 

Kun Hodorkovski osti Jukosin huutokaupalla, hän maksoi siitä 305 miljoonaa. Muutaman vuoden kuluttua Jukosin arvioitiin olevan 45 miljardin arvoinen! Hodorkovski oli ”kivunnut” 40 vuotiaana Venäjän rikkaimmaksi mieheksi. Todennäköisesti ”taaloja” taskunpohjalle on muutama jäänyt linnatuomiosta huolimatta...

 

Kun Hodorkovski vapautettiin, niin arvelin, että nyt saattaa lähteä erinäisiä tapahtumaketjuja käyntiin. Ja kyllä, näinhän on käynyt.

 

Millaisen vallankumouksen itse saisit aikaiseksi esim. 200 miljoonalla dollarilla tai miljardilla?

 

Entäpä jos sinulla olisi lisäksi käytössäsi länsimaisten mahtipoliitikkojen tuki ja muutama kymmenen mediakonsernia takanasi jotka mielellään informoivat omia tarkoitusperiäsi palvellen?

 

Nyt on Eurooppa sekaisin...repikää siitä!

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

http://www.mega.nu/ampp/rothschild2.html

It has been said that "the wealth of Rothschild consists of the bankruptcy of nations"

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Yritin lukea linkin, mutta välityspalvelin kieltäytyy yhteydestä...(?!?)

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Oliskohan joku hetkellinen fiba..Mitä se sanoo?

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

The Rothschilds, LBMA, and Gold,hae googlen kautta tuolla,jos ei aukene muuten.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Aukenihan tuo lopulta.

Kullan manipulointi arveluttaa melko tavalla jos siinäkin yhdellä suvulla on liikaa sananvaltaa.

Ns. "rehtiin liikemiessopimukseen" en todellakaan näiden ketkujen osalta usko.Kusetus on heillä verissä.

Ennemminkin he järjestävät triljoonillaan kolmannen maailmansodan ja itselleen lisää triljoonia...

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Energiasta puheen ollen - Erkki Toivasen analyysi vuodelta 2009:
http://erkkitoivanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/4274...
Pätee.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Toivanen oli viisas mies. Hänellä oli kokonaisvaltainen näkemys jota toivoisin enemmän nykypoliitikoilla olevan. Byrokraateilla "pilkun viilaajilla" ei ulkopolitiikassa tee mitään.

Maailmanpolitiikkaa täytyy silmäillä kokonaisvaltaisemmin, lisäksi pitäisi olla enemmän "kotiinpäin vetoa". Myös muita kultttuureja pitäisi tajuta ihan eri ulottovuudella. En näet usko siihen, että esim. Venäjästä voidaan tehdä ns. "eurooppalainen valtio". Eikä kiinalaiseen uppoa Stubbin pitämä Lumia-puhelin huumori. Jenkki on jenkki ja kiinalainen on kiinalainen..

Presidentti Niinistö antoi mielestäni hieman ajattelemisen aihetta yleisesti kun punnitsi idän vierailunsa jälkeen taannoin, että
onkohan lännen ymmärtämä demokratia välttämättä ainoa oikea olemassa oleva demokratia?

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Kun Venäjän vallanpitäjät ovat ahtaalla, syylliseksi keksitään juutalaiset. Mikään ei ole muuttunut kahteensataan vuoteen.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Kuka nyt sitten on "ahtaalla" ja kuka ei...

Varmaa on kuitenkin se, että joku näistä "eskaloitumisista" aina nettoaa.

Siinä "pelissä" ei paljon ihmishenki paina.

Käyttäjän kimmokautio kuva
Kimmo Kautio

Saaa nähdä, saako ansiokas tekstisi jäädä tänne pitkäksikin aikaa. Pieni vihje, että uskonnollisten kategorioiden poistaminen vähentää sitä, ettei Snellmannit ja kumppanit saa näppyjä ja paina defenssejä päälle. :D

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus Vastaus kommenttiin #10

Oikeastaan miellän itseni "tutkivaksi jouranlistiksi". Aina kiinnostaa, mikä on asioiden "todellinen laita".

Korostan sitä, etten suinkaan ole mitenkään erityisen "juutalaisvihamielinen" tai mikään muukaan "vihamielinen".

Pakko se on silti todeta, että juuri juutalisilla on runsaasti rahaa ja vaikutusvaltaa. Lisäksi heillä on erinomainen
kyky vähemmistönä verkostoitua ja siksi heillä on ns. sormensa pelissä lähes kaikessa millä maailmaa pyöritetään.

Toki myös rikolliseen toimintaan voi olla suurempi "houkutus" jos kaikki raha ja valta on käytössä!

Rahalla saa lähes kaiken. Paitsi ehkä "taivaspaikkaa"...

Alex Raja

Tästä linkistä löytyy vanhempaa infoa kyseisistä herroista.

http://www.xat.org/xat/moneyhistory.html

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Olipa niin monimutkainen blogi, että kaikkien vihjailujen takaa oli mahdotonta löytää mitään järkevää.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Sepä harmillista jos ei mitään järkevää löytynyt?!?

Veroviranomaisetkaan eivät useimmiten löydä mitään "järkevää" näiden "liikemiesten" toimista.

Ammattimiehiä nääs...

Toimituksen poiminnat