TimoTarus

Turkin mielenmuokkauskoneisto poistettu, pitäisikö Suomessakin?

  • Tasapuolista vallankäyttöä, oikeudenmukaista?
    Tasapuolista vallankäyttöä, oikeudenmukaista?
  • Mimmonen paketti tehdään?
    Mimmonen paketti tehdään?

Turkin vallankaapausyrityksen seurauksena olemme saaneet lukea suuresta ”puhdistuksesta” missä yliopistojen rehtorien ja dekaanien tulee erota tehtävästään, lisäksi Turkki on perunut noin 21 000 yksityisissä oppilaitoksissa työskentelevän opettajan opetusluvat, pois tehtävistään on lisäksi siirretty tuhansia sotilaita, poliiseja, tiedusteluviranomaisia sekä uskonnollisten asioiden johtokunnan, oikeuslaitoksen, valtiovarainministeriön ja pääministerin kanslian työntekijöitä. Turkin lähetystoiminnasta vastaava viranomainen RTUK peruutti toimiluvat kaikilta radio- ja televisiokanavilta.

 

Siinähän ne tärkeimmät instanssit tulikin mainittua joilla ”vastarannankiiskien” ajatukset saadaan vaiennettua mahdollisimman tehokkaasti. Samoilla välineillähän sitä Suomessakin ihmisen päätä ympätään! Otetaan nyt tuoreimpana Münchenin massamurhaaja jonka nimi Suomen mediassa on David S. kun oikea nimi oli Ali Sonboli! Mihin tällaisella vääristelyllä pyritään?

 

Lähes jokainen politiikasta ja yhteiskunnasta kiinnostunut on kiinnittänyt huomiota siihen miten puolueet, ministeriöt ja media pyrkivät pakottamaan kansalaiset ”viralliseen” mielipiteeseen. Turkin vallankaapausyrityksen seuranneesta puhdistuksesta nähdään suoraan mihin kaikkialle poliittiset ja uskonnolliset verkostot ovat lonkeronsa ulottaneet. Se on yleismaailmallista eikä johda kansannousuun niin kuin diktatuureissa. Recep Erdogan on diktaattori muiden joukossa, mutta kun sattuu olemaan NATO-maan pressa niin vallassa on ja pysyy. On silti todella paljastavaa nähdä miten ”kansan ääni” voidaan tukkia nopeasti ja tehokkaasti. Nämä ”työkaluthan” toimivat myös toisin päin silloin kun kansalaisten mielipiteitä pyritään valtion taholta muokkaamaan!

 

Suomessa mielenmuokkauskoneiston ”vallankaapaus” on tehty jo aikoja sitten, kaikki tuo Turkin ”puhdistusten” piiriin kuuluvat ”työkalut” on meilläkin olleet tietyn porukan käsissä jo iät ja ajat ja vain heillä on etuoikeus tuputtaa propagandaansa 24/7 ja 365 pv vuodessa. Sama organisaatio pyrkii luomaan agendansa mukaisen uuden sukupolven joille kaikki maamme historiaan liittyvä ”koti, uskonto ja isänmaa”-aiheiset ylpeydenaiheet on unohdettava, loattava ja jopa kiellettävä.

 

Jo viimeistään ala-asteelta lähtevällä mielenmuokkauksella, siis ”aivopesulla,” on vain yksi tavoite; pyritään ”kasvattamaan” uusi ”yltiösuvaitsevainen” sukupolvi jolta puuttuu täydellisesti ns. kriittisen tarkastelun eväät jota kautta osaavat sitten ajatella ”oikein”.

 

Tulevaisuuden kansalaiset eivät enää reagoi massa-ampumisiin ostoskeskuksissa siten että se on seurausta tietyistä valtaapitävien toimista. Ei, he tulevat pitämään sitä vain tavanomaisena jokapäiväisenä uutisvirtana!

 

Tulevaisuuden sukupolvi ei kiinnitä enää huomiota siihen että heiltä puuttuu yksityisyys (kaikki on liittovaltion kontrollissa lomareissua ja pankkitiliä myöten), se ei ole ongelma eihän heillä ole koskaan yksityisyyttä ollutkaan! Mutta milloin saamme ensimmäiset ennakkotapaukset kun ”valvova silmä” ei näekään jotain oikein, tapahtuu virhe, tulee tuomioita vakavista rikoksista väärille henkilöille?

 

Tulevaisuuden sukupolvi ei ole enää kiinnostunut sananvapaudesta, he uskovat kaiken mitä valtamedia suoltaa, ja sehän suoltaa poliittista mielipidemuokkausta aina agendansa mukaisesti. Valtamedia tuputtaa ja hehkuttaa milloin mitäkin ”tärkeäksi” kokemaansa jota toistaa päivästä päivään, viikosta viikkoon, silloinhan sen täytyy tietenkin olla totta! Loput uutisvirrasta on ”vaaratonta” ja mitäänsanomatonta. ”Asiantuntijoita” käytetään vakuuttamaan kansalaiset jnkn. asian oikeellisuudesta tai välttämättömyydestä! Tehdään miljoonatutkimuksia, joissa tutkijoina ”asiantuntijat” jotka ovat tietenkin vain ja ainoastaan maksajansa asialla, lopputulos pitää siis olla ”oikean-näköinen”! Ja jos jollakulla on sana hallussaan ja hän voittaa siten runsaasti kuulijoita puolelleen mutta onkin ”väärää mieltä”, niin hänet pyritään vaientamaan demonisoimalla tai jopa oikeustoimilla. Tämähän on kuin DDR:ssä ennen vanhaan!

 

”Valtamediahan” uutisoi aina totta? Nii-i, suoranaista valehteluahan ei tietenkään voi harrastaa koska siitä jää kiinni, sen sijaan voi jättää ”väärät” uutiset uutisoimatta, voi ylistää ”oikeaa” mielipidettä ja demonisoida ”väärän” mielipiteen! Ei silti vaadi kovinkaan paljon päättelykykyä kuka tai ketkä milloinkin taustalla hääräävät ja mikä on heidän poliittinen prioriteettinsa!

 

Pokemon Go-peli on viimeisin esimerkki siitä miten urkinta ja massojen ”tasapäistäminen” nykyisin käytännössä tapahtuu, voi pyhä jysäys että naurattaa ja itkettää samaan aikaan..”lisätty todellisuus”, anna mun kaikki kestää!

 

Kadunmieheltä kysyttiin mitä mieltä hän on Brexitistä; ”En tiedä, onko se oikein tai väärin niin ainakin britit tekevät itse ratkaisunsa!” Aivan oikein, juuri näin!

 

Ankea on sellaisen kansakunnan tulevaisuus joka elää käskyvallan alaisena!

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat