TimoTarus

Kuka haluaa poistaa käteisen rahan, katsokaa nyt; silkkaa banksterismia!

  • Eikö välillä hävetä, ei varmaan kun ei osaa?!
    Eikö välillä hävetä, ei varmaan kun ei osaa?!
  • Kuka haluaa poistaa käteisen rahan, katsokaa nyt; silkkaa banksterismia!
  • Kuka haluaa poistaa käteisen rahan, katsokaa nyt; silkkaa banksterismia!
  • Kuka haluaa poistaa käteisen rahan, katsokaa nyt; silkkaa banksterismia!

Tänä viikonloppuna monessa perheessä vietetään valmistujaisjuhlia. Suomessa on n. 400 000 vähävaraista jotka yrittävät jotenkin sinnitellä ulosottomiehen ja perintäyhtiöiden puristuksessa.

 

Monella köyhällä tilanne on se että tilillä voi olla 20-30, 50 tai 100 euroa elämiseen ja sillä pitäisi ostaa perheelle viikonlopun einekset.

 

Nyt tällainen vähävarainen kun menee kaupoille niin maksupääte rohmuaa häneltä katevarauksen muodossa vaikkapa 3 x 50 euroa jolla ei kauppakassi tule maksetuksi, sitten pitäisi vielä maksella käteisellä suoritus kun maksupääte vei viimeiset rahat!

 

Ei saa&%na!

 

Joku hyvin toimeentuleva voi ostaa muutamalla tonnilla esim. huonekaluja ja maksusuoritus ei menekään maksuun mutta tili menee tyhjäksi. No ei se vielä varakasta leipäjonoon vie mutta köyhällä lapsiperheellä on tilanne toisin. Aikuinen vielä kestää syömättä mutta mitä jos on alaikäisiä huollettavia?

 

Näitä maksuhäiriöitä tuntuu olevan nykyisin joka kuukausi, miksi?

 

Varmaan jotain eurobankstereiden metkuja?

 

Kun pankilla on katteet sekaisin niin asian selvittelyyn voi mennä viidestä päivästä jopa kuukauteen, pitkä aika jollekin ”kädestä suuhun” eläjälle!

 

Entäs sitten kun asia korjaantuu niin tuleeko hyvitystä ja ruusupuskaa...ei varmasti!

 

Siirtykää vaan kaikki digirahaan jos haluatte että banksterit määrää saatteko leipää!

 

Irwinin sanoin; Haistakaa p%&ka koko valtiovalta!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Hieno vuodatus. Olet erittäin oikeilla jäljillä. Meidät siirretään pian täysin digitaalisen rahan käyttöön ja olemme täydellisesti meitä kyttääjien vallassa. Jokainen rahankäyttösi tai tienestisi tiedetään. Olet järjestelmän orja.

Lohdutan sen verran, että tiedän tulossa olevan maksu- ja valuuttajärjestelmiä, joihin isolla veljellä eikä yhteiskunnalla ole mitään pääsyä.

Pidän sitä tässä valvontakehityksessä hyvänä, vaikka se mahdollistaa myös rikollisuutta. On hyvä nähdä meidän kiristyvän valvontamme yltäneen myös jo rikolliselle tasolle nimittäin. Meille kuuluu tietty määrä yksityisyyttä myös raha-asioissa.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Onneksi Juha sinunkaltaisia ihmisiä on vielä joilla "raksuttaa" ja uskaltavat sanoa ajatuksensa ääneen. Valitettavasti meitä on liian vähän, ja se ei ihan riitä kumoamaan tätä vallalla olevaa diktatuuria!

Kyllähän vaihtoehtoisia valuuttoja ja medioita tullaan näkemään ja minustakin se on ilman muuta pelkästään hyvä asia.

Peli menee vaan niin härskiksi että jopa perustuslain yli tunnutaan käveltävän ihan vailla seurauksia...ja vieläpä valtakunnan päättäjien taholta!

Kuten niin monta kertaa aiemminkin olen sanonut, se alkaa Englannista ja Ranskasta, mutta on siellä muutama "musta hevonenkin"...siis mikä alkaa...päätelkää itse!

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Käteinen on yksi vaihtoehto..itse kun en arvosta käteisten käyttöä millään tapaa,niin näkisin viisaammaksi ja kätevämmäksi muuttaa pankkien valtaa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Paerjantai-ilta ja perussuomalaisten vauhti kiihtyy. :)

Hyvää huumoria

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Kyllä monella vauhti hyytyy kun loppuu jääkaapista polttoaine.

Puhumattakaan siitä mielipahasta jonka tilintyhjennys vähävaraiselle aiheutti...

Nähtävästi Ritala on kuitenkin hyvin toimeentuleva vihersosialisti ja globalisti joka vannoo aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa "rauhanprojektin nimeen"?

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

...maksuvälitykset eivät toimi tai hylätään...

Paskapuhetta, ottavat tilin tyhjäksi katevarauksella!

Korjataan sitten joskus...

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/uutinen/YFmFh2nL

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Käteisen rahan poistaminen tuntuu tästä suomalaisesta muovikorttikansasta paljon mahdollisemmalta asialta kuin juuri missään muualla maailmassa. Vielä vuosi sitten saksalainen taksikuski katsoi kuin lehmä uutta aitaa tarjotessani korttia maksuksi. Sitten haki takakontin uumenista vanhan höylän jolla sai höylättyä tositteen allekirjoitettavaksi kynällä. Suomi on maailman mittapuussa häviävän pieni maa väkiluvultaan emmekä me onneksi voi moisesta asiasta päättää. Tulee tänne turistejakin.

Juha Hämäläinen

#8. Kyllä saksalainen taksi edelleen vierastaa korttimaksua. Et näemmä tiedä syitä. Yksi on pimeät ajokeikat ilman kuittia. Toinen syy on korttimaksun kustannus. Luottokorttimaksusta lähtee yli prosentti pois kuskilta. Se on sakulle liikaa. Samasta syystä ei kuski pidä ilmastointia päällä, eivät varsinkaan vanhat ukot.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Sakut on aina tarkkoja, mutta sama koskee myös kaikkia muitakin pienyrityksiä. Se kun on ihan pakko, jos haluaa pysyä hengissä.

Ei se Luottokunnan maksupääte ilmainen tokikaan ole. Kk maksu 40-50€ ja joka maksusta napsahtaa % osa luottokunnalle.
Eli pienyittäjä antaa siis suoraan viivan alta vuodessa Luottokunnalle minimissään tuon kk maksun 480€. Ylärajaa summalle ei ole. Käteisen käyttö ei taas pienennä tulosta.

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Minulle on käynyt eräässä kaupassa (L*) asioidessani, että Visa Electron on temppuillut siten, että maksuvaraus on mennyt pankkitililleni mutta kaupan korttipääte kertoo maksun epäonnistuneen. Meni vielä toinenkin varausmaksu tililleni, mutta edelleen kaupan korttipääte kertoi, että maksu epäonnistunut.

Tänään tapahtui tuo em. taas (siis eilen), mutta jostain syystä nyt ei mennytkään varausmaksua aiheetta. Jotain myönteistä kaupan korttipäätteiden käytänteissä on kenties tapahtunut.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Bittirahalla on tulevaisuutta. Maailmalla on miljardeja ihmisiä, jotka eivät pankkien verkkoihin kelpaa eivätkä pääse.

Käyttäjän paavonevalainen kuva
Paavo Nevalainen

E-raha tekee nyt jo äärimmilleen hauraasta yhteiskunnasta haavoittuvamman. Esim. USA:lla on täydellinen kuristusote EU:n sisäiseen maksuliikenteeseen. Mitä pienempi seteliperustaisuus, sitä helpompi on saattaa yhteiskunta umpisolmuun.

Poikkeustilanteessa on tehtävä hätävararahaa vaikka katajanapeista, kotimaisuusaste 100 %. Nappiin polttoraudalla Suomen leijona, vuosiluku 2023 ja tunnuslause:

"Maksa tällä katajanapilla äläkä luota vieraaseen apuun"

Nappeja voi tehdä vaikka poliittisten vankisiirtoloiden voimin.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Hyvä ja ajankohtainen kirjoitus. Pitääkin oikeastaan lopettaa muovirahan käyttö kokonaan.

Sähköinen raha. Askel kerrallaan kohti Orwellimaista tulevaisuutta. Kaikki tapahtumat jäävät tietokantaan. Näin viranomainen voi aina kätevästi varmistaa, että tavan kansalainen on hoitanut myös oman osansa velvotteista, eikä harrasta esimerkiksi rahanpesua, tai jotain muuta rikollista toimintaa. Näinhän tuo meille aina viisaasti perustellaan.

Käteisen poistamisella ei kuitenkaan poisteta todellista rahanpesua ja verokiertoa, jossa miljardit huilaavat tileiltä toiselle. Laillisesti ja hyväksytysti. Mm ssa yritysten tuloksen hukkaaminen ja sijoittelu eteenpäin kun ei ole latonta, ja veroja ei tarvi maksaa käytännössä koskaan, kunhan kirjanpito on kunnossa ja esim. investoinneille on selkeät kohteet.

Btw. Eikä muuten jaksanut tuossa pari päivää sitten naurattaa, kun ei ollut käteistä, eikä Siljan laivalla maksupääte huolinut kumpaakaan omistamaani muovikorttia.

Kunnon setelinippu kuminauhassa olis ratkaissut tuonkin ongelman kertalinttuulla. :)

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Kertokaa viisaammat paljonko hynää pankeille tuottaa korot jos euroopanlaajuisesti kansalaisilta tileiltä viedään viimeiset roposet ja joutuvat sen takia turvautumaan luottokortteihin kunnes virhe on korjattu (viikosta kuukauteen)?

Toimituksen poiminnat