TimoTarus

Presidentti Niinistön virallinen muotokuva olikin propagandataidetta!

  • Edistyy huimaa vauhtia!
    Edistyy huimaa vauhtia!
  • Eurostoliiton tavoitteet
    Eurostoliiton tavoitteet

Niinistön virallinen presidenttipotretti, sadan taiteilijan koostama moderni mosaiikki herätti paljastamisensa jälkeen kansan keskuudessa paheksuntaa, kun on moderni niin on moderni, ei sitä pysty kansa tulkitsemaan!

 

Ei mennyt pitkään kun havaittiin että Niinistön leukaan oli ”upotettu” afgaanipakolaisen poski.

 

Tässä vaiheessa en ainakaan itse vielä uskonut lainkaan että kyseisellä palasella olisi jotain syvempää symboliikkaa, vaikka sellaistakin jo heti kättelyssä ilmaan heitettiin.

 

Lauantain Iltalehdestä 9.6.2018 karu totuus sitten paljastui.

 

Presidentti, jonka pitäisi olla ilman ”puolta sanaakaan” poliittisesti sitoutumaton koko kansan suunnan-näyttäjä ja jonka virallinen muotokuvankin soisi olevan sellainen että jopa taiteeseen perehtymätön kansanmieskin siitä ”maan isän” tunnistaa, onkin näköjään laadittu täysin poliittisten päämäärien ajamiseksi!

 

Virallinen muotokuva olikin sitten propagandataidetta...hyi saa%&na!

 

Miten ihmeessä nämä punikit onnistuvatkin aina ymppäämään agendaansa joka paikkaan?

 

Verrattain helposti, virallinen Suomihan rahoittaa sitä tarkoituksella verovaroin!

 

Halonen nimitteli ensin virkoihin, sitten nimitetyt nimittelevät virkoihin jne. Avot! On verkosto!

 

Ettei mitään jäisi epäselväksi niin tässä osataiteilija Päivi Koskisen omaa informatiota:

 

”Teokseni on kritiikki sitä kohtaan, että mielestäni turvapaikanhakijoita ei kohdella niin hyvin kuin he ansaitsisivat.” (Vanhusten hoitopaikan hinta on tingitty minikilpailutuksen jälkeen jopa 70 euroon/vuorokausi, laittomasti maassa olevan henkilön säilöönotto maksaa 200 euroa vuorokaudessa!)

 

”Halusin sisällyttää tämän kuvan Sauli Niinistön viralliseen muotokuvaan muistutuksena siitä, että Suomen tulisi olla avoin kaikille ja meidän täytyisi tehdä töitä kohti monikulttuurista ja suvaitsevaista maata”

 

Sinälläänhän tämä kyllä noudattaa prikulleen kokoomuksen nykyistä linjaa, niin kuin Käteisen Jykä jo keväällä 2008 ilmoitti:

 

”Ikäjakauman vääristymän paikkaaminen vaatisi Suomeen peräti 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2020 mennessä.”

 

Vuoden 2008 lopussa Financial Times valitsi hänet Euroopan parhaaksi valtiovarainministeriksi!

 

Joten käsittääkseni tuo mosaiikin palanen on ihan linjassa heidän tavoitteidensa kanssa...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Presidentti Niinistöstä pitäisi maalata uusi muotokuva - yhden taiteilijan työnä ja perinteiseen tyyliin ilman mielenosoituksia.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

No johan.. :/ voisin sanoa että jopa törkeää käytöstä taas tuolta "leftin"/suvakkien puolelta, jotenkin ei enää yllätä!!

Alusta asti pidin tuota teosta rumana nyt se on vieläkin rumempi! Palkatkaa joku 8lk. tekemään kunnon teos, ne IL:n? julkaisemat koululaisten tekemät teokset Niinistöstä oli oikeasti hienoja. Paljon hienompia kuin nykyinen sähläys! Ja nuori saisi jo tuossa iässä nimeä ja lisä intoa hommaan!

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Nuorilla on aito ja rehti näkemys, heitä ei ole vielä aivopesty viherkommareiksi..

Käyttäjän mjkrie kuva
Mika Riekki

Presidentti Niinistöstä tehty muotokuva oli harvinaisen rehellinen osoitus siitä, kuinka ajatusmaailma 'tarkoitus pyhittää keinot' on vallalla vasemmistossa. (Esim. Li Anderssonin freudilainen sammakko vasemmiston väkivallasta), eli kunhan sen tekee omasta mielestään hyvä ihminen ja oikeassa oleva, niin tietenkään ei voi tehdä väärin. Todelliselle keskustelulle ei anneta sijaa, kun pakotetaan se oma oikea mielipide.

Kerran kun satuin Helsinkiin ja siellä oli joku mielenosoitus, päällimmäisenä jäi mieleen, että eikö ne vastamielenosoittajat osaa oikeasti muuta kuin mölytä päälle??

Toimituksen poiminnat