TimoTarus

Saanko esitellä, kapellimestari Juncker!

  • Per%&le, lihaa vai kalaa?
    Per%&le, lihaa vai kalaa?
  • Kehtaakin olla tukka sekaisin..
    Kehtaakin olla tukka sekaisin..
  • Sipiläkin havittelee Coudenhove-Kalergi-säätiön palkintoa...
    Sipiläkin havittelee Coudenhove-Kalergi-säätiön palkintoa...

Saanko esitellä, kapellimestari Juncker!

 

Hollantilainen talousministeri Jeroen Dijsselboem joka valittiin Jean-Claude Junckerin seuraajaksi euroryhmän puheenjohtajaksi, kuvaili Junckeria seuraavin sanoin; Kova ryyppy- ja tupakkamies!

 

Nyt on kuitenkin sen luokan ryyppymies kyseessä että on syytä laittaa tähän vähän ”neuvoa antavaa”!

 

Juncker joka oli Luxenburgin pääministeri huikeat 18 vuotta ja euroryhmän puheenjohtaja 8 vuotta joutui skandaalinkäryisesti eroamaan pääministerin hommista kun paljastui että Luxenburgin salainen palvelu SREL oli syyllistynyt laittomaan toimintaan.

 

SREL:llä oli hallussaan 13 000 asiakirjaa joista kävi ilmi että oli salakuunneltu poliitikkoja, vakoiltu liikeyrityksiä, oli ostettu omavaltaisesti luksusautoja yksityiskäyttöön vuosina 2003-2009 ja eikä siinä vielä kaikki, oli naamioitu ns. ”terrorisminvastainen operaatio” jonka tarkoituksena oli avustaa venäläisen oligarkin 10 miljoonan dollarin maksusuoritus espanjalaiselle vakoojalle!

 

Hämyjä puuhia!

 

Scheveningenissä pidetyssä Ecofin-neuvoston epävirallisessa kokouksessa Jean-Claude Juncker valittiin euroryhmän ensimmäiseksi pysyväksi puheenjohtajaksi. Hänen toimikautensa alkoi 1. tammikuuta 2005 ja päättyi 31. joulukuuta 2006.

 

Kun Ranskan piti äänestää EU:n perustuslaistaan 2005 kansanäänestyksellä niin Junckerilla oli suunnitelma valmiina; ”Jos he sanovat KYLLÄ, niin me sanomme selvä, mutta jos he sanovat EI niin sanomme jatketaan”

 

... ei mutta tässähän jotain hyvin tuttua!

 

Sen lisäksi että Juncker on ”kapellimestari” hän on myös ”arkkitehti”, hän nimittäin oli euroryhmän puheenjohtajana ja Eurokriisin aikana hän oli se joka neuvotteli talousapupaketit Kreikalle, Portugalille ja Irlannille. Saksalaiset ja Ranskalaiset banksterit varmaankin olivat kovin kiitollisia ja antoivat ”työrukkaselleen” seuraavan palkkioviran pienellä ylennyksellä...

 

Vaikka brittiläinen media nimitti ”Drunckeria” vielä jokunen aika sitten federalistiksi niin ei ole varmaan kenellekään jäänyt epäselväksi että hän on erittäin fanaattinen liittovaltion kannattaja.

 

Juncker on myös erittäin pitkävihainen, jos joku on ollut joskus vastaan niin heitä tulee rankaista!

 

Kun euroryhmän puheenjohtajuudesta äänestettiin niin Britannian pääministeri David Cameron vastusti Junckerin nimitystä. Myös Unkarin pääministeri Viktor Orbán liittyi vastustamaan Junckerin valintaa. Sitten vielä ”pisteenä iin päälle” Brexit ja Orbanin pakolaispolitiikka. Juncker miettii nyt huuruisessa päässään mitenkä kostaa!

 

Taitaa jäädä kostot suorittamatta mutta ainakin tuon äänestyksen jälkeen varmistettiin ettei vastaavaa ”niskurointia” pääse jatkossa enää tapahtumaan, laadittiin Lissabonin sopimus (voimaan 1.12.2009) joka antoi parlamentille lisää valtaa komission puheenjohtajan valinnassa. Juncker toimi puheenjohtajana 2003-2013!

 

Juncker ehdotti myös 2017 EU:lle vain yhtä johtajaa! Mikähän sen nimi sitten voisi olla Stalin vai Mussolin, Fuhrer vai kenties Juncker itse?

 

Lissabonin sopimus on Henry Kissingerin ja CIA laatima. Kissinger herätti aikoinaan sanoisinko ns. ”pahaa verta” kun oli sitä mieltä että ”USA:n armeijan sotilas on vain typerä animal jota voi käyttää ulkomaan sodissa ja invaasioissa hyväksi.”

 

Lissabonin sopimuksessa sallitaan pistää eurokansalaiselle ”nappi otsaan” jos aletaan mielenosoitella ”vääriä asioita”.

 

Eliitti haluaa tietysti varmistaa oman turvallisuutensa kun ranskalaiset nousevat barrikaadeille, siksi tarvitaan oma yhteiseurooppalainen karhukopla.

 

Nyt ollaan hyvin pitkälle tässä vaiheessa, massainvaasiot on junailtu ja palkittukin, lukekaahan tästä:

 

Euroopan Coudenhove-Kalergi-säätiö palkitsee poliitikkoja Coudenhove-Kalergi-palkinnolla kahden vuoden välein. Palkinto annetaan poliittiselle henkilölle jotka edistävät vallalla olevaa kansojen yhdistämistä, vaikka kumivenekuljetuksilla jos ei muuten...
 

Palkinnon saaneita henkilöitä lähiaikoina:
Kenneth Clarke, Brittiläinen konservatiivipoliitikko joka halusi Englannin euroon, 2016
Jean-Claude Juncker, Euroopan komission presidentti, 2014
Herman Van Rompuy, Entinen Euroopanvaltuuston presidentti, 2012
Angela Merkel, Saksan kansantasavallan kansliapäällikkö, 2010

 

Lopuksi ideologia josta saattaa saada kyseisen palkinnon:

 

"Tulevaisuuden ihminen on sekarotuinen. Tämän päivän rodut ja luokat vähitellen häviävät tilan, ajan ja ennakkoluulojen eliminoimisen vuoksi. Tulevaisuuden euraasia-negroidi-rotu, ulkonäöltään samankaltainen kuin muinaiset egyptiläiset, tulee korvaamaan kansan monipuolisuuden yksilöiden moninaisuudella. ”
 

Coudenhove-Kalergi, Richard Nikolaus. Praktischer Idealismus

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Mitä tuohon nyt voisi paljon lisätä. Olin tuossa juuri kaupassa puolenyön jälkeen. Siellä tuli mieleen, ettei ainakaan enää Suomessa ole.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Ei voi muuta sanoa kuin että Juncker on todellinen tehopakkaus, jos kaiken tuon on tehnyt, vaikka on alvariinsa änkyräkännissä.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

No viinan voimallahan sitä pystyy mihin vain, toisaalta noi Junckerin härskit toimet huomioon ottaen vaikuttaa kylläkin siltä että hän selkeästi puuduttelee tekosiaan...mutta hei, on siinä ripaus hyvääkin! Ehkä hänellä sittenkin on siellä jossain ripaus omaatuntoa?! Epäilen tosin..

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Junkkeri on pelkkä kulissi. Todellisuudessa kaikkea valtaa käyttävät EU:ssa EU:n osavaltioiden viralliset edustajat.

Kulissijohtajalla pitää olla huomattavia puutteita, jottei olisi vaaraa että siitä voisi tulla yodellinen vallankäyttäjä.

EU on vielä raakile, se yhteistyö mitä tarvitaan Euroopassa kun kilpaillaan maailman suurten talous- ja sotilasmahtien kanssaon vasta muotoutumassa.

Tie todelliseen EU:hun voi olla pitkä ja siihen mennessä että valtaa voidaan käytännössä luovuttaa "liittovaltion" kaltaiselle systeemille tarvitaan nukkehellitsijoita, kuten Junkkeri.

Euroopalla ei kuitenkaan ole muita vaihtoehtoja kuin yhdistyä, sillä muussa tapauksessa muut maailman mahdit, kuten USA ja Kiina, ottavat sen vähitellen hallintaansa ja sulauttavat itseensä.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Nämä säätiöt ovat koko EU:n ydin, sieltä tulee ideologiat ja organisaatiot.

Alla oleva linkki kannattaa lukea niin saa hyvän käsityksen siitä kuinka pitkään ja syvälle nämä säätiöt ovat lonkeroillaan kaivautuneet Eurooppaan. Jos joku vielä luulee että EU olisi jotenkin demokraattinen ja pelisäännöillä pelaava "yhteiskiva" niin tutustukaapa mm. tämän mainitus Kalergin aikaansaannoksiin;

https://glaringhypocrisy.com/kalergi-european-union/

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"https://glaringhypocrisy.com/kalergi-european-union/"

Kuka kaipaa takaisin sotia, köyhyyttä, harvainvaltaa, yksinvaltaa, rahan valtaa tai sääty-yhteiskuntaa, vastustakoon hän EU:ta täysin rinnoin.

Minä pidän nykytilanteesta enemmän kuin menneestä ja siitä mitä tiedän menneestä ajasta ennen minua.

Tulevaisuudesta tykkään vielä enemmän kuin tästä päivästä, ellei taantumus oikeistopopulismin muodossa saa valtaa, tai ota sitä ja tuhoa EU:n kansalaisten nykyisiä vapauksia, mm. vapaata liikkumista.

Englannissa oikeistopopulistit jo valitettavasti voittivat ja tulevaisuudessa Englanti tulee olemaan suljettu ja eristetty muusta Euroopasta.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Minä en pidä siitä että Suomesta tehdään vain yksi mitätön vasallivaltio jolta odotetaan ehdotonta kuuliaisuutta mitä vain Brysselistä käsketään.

Mitä tulee harvainvaltaan niin EU jos mikä on nimen omaan harvainvaltaa, vain kourallinen tyyppejä käskyttävät ja pulinat pois..

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Minä en pidä siitä että Suomesta tehdään vain yksi mitätön vasallivaltio jolta odotetaan ehdotonta kuuliaisuutta mitä vain Brysselistä käsketään."

Ei siitä rarvitse pitää. Ei Suomenkaan laeista tarvitse pitää, mutta on huvä että on olemassa lait jotka koskevat kaikkia suomalaisia, eikä siis vain helsinkiläisiä, pudasjärveläisiä, tai hauholaisia.

-----------------------

Kaikki ymmärtävät mikä etu siitä on suomalaisille että kaikilla on samat lait, vaikka he eivät niistä laeista pitäisi. Kukaan ei vaadi Pihtiputaallakaan etteivät he halua noudattaa Helsingin herrojen laatimia lakeja, vaikkeivät he niistä pitäisikään ja vaikka pihtiputaalaiset eivät ole niistä itse päässeetkään päättämään. Teuvo Hakkarainenkin on naapuripitäjästä.

Yhteiset lait on ilmanmuuta hyvä juttu, vaikka en usko että sinä sitä myöntäisit, vaikka sen asian kyllä hyvin itsekin tajuat.

-----------------------

"Mitä tulee harvainvaltaan niin EU jos mikä on nimen omaan harvainvaltaa, vain kourallinen tyyppejä käskyttävät ja pulinat pois."

Ne jotka EU:n asioista todellisuudessa päättävät, on eri osavaltioiden päättäjät. Kuten jo aiemmin sanoin, EU:ssa ei ole elintä joka menisi osavaltioiden omien päätöksentekijöiden ohi.

Valitettavasti vain on niin ettei yhteisiä päätöksiä synny ilman kompromisseja ja niistä kompromisseista sitten syytetään virheellisesti EU:ta, vaikka vastuussa ovat valtion omat päättäjät.

Tietenkin siinä tapauksessa että ei kuulu EU:hun, eikä halua tehdä edes yhteistyötä, eikä halua käydä vapaakauppaa EU:n puitteissa, silloin on vapaa tekemään omat päätöksensä, mutta mitä hyötyä niistä omista päätöksistä siinä tapauksessa on, jos samalla joutuu kaupallisesti eristyksiin Euroopasta ja muusta maailmasta?

Edes rikkaat Norja ja Sveitsi eivät halua menettää vapaakauppa-oikeuttaan EU:n puitteissa ja siksi ne noudattavat EU:n direktiivejä tunnontarkasti, vaikka eivät edes osallistu niiden laadintaan. Se on heidänkin kannaltaan parempi ratkaisu kuin eristäytyminen.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Suomalaiset ovat lainkuuliaista kansaa, päinvastoin kuin eteläeurooppalainen ”huithapeli” joka ottaa 250 miljardia velkaa ja olettaa ilman muuta että muut maksavat!

Eteläeurooppalainen oletti ihan oikein, eteläeurooppalaiset ovat jälleen luottokelpoisia, ei pitänyt olla mahdollista, mutta ullatus ullatus, se on totta sittenkin!

Sinä maksat, sinä lainkuuliainen suomalainen..

Kuinkas sitten Islanti, Norja ja Sveitsi, jotka eivät ole EU-maita?

Maksavatko he apupaketteja? Eivät! He pistivät banksterit linnaan eivätkä lähteneet tulonsiirtounioniin kiusattavaksi!

Tekevät mieluumin semmosta kauppaa että vienti vetää!

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Kuinkas sitten Islanti, Norja ja Sveitsi, jotka eivät ole EU-maita?

Maksavatko he apupaketteja? Eivät!"

Kyllä maksavat. Islantikaan ei olisi selvinnyt ilman apupaketteja ja Suomikin oli mukana antamassa lainaa Islannille kun se oli pulassa, vaikka ei ollut yhteistä valuuttaa tai muita velvoitteita. Samoin Suomi osallistui Balttian maiden tukemiseen, ennenkuin ne olivat mukana eurossa tai EU:ssa.

Mitä eteläeurooppalaisten huithapeliuteen tulee, niin ainakin Italialaiset on parempia säästäjiä kuin suomalaiset, vaikka eivät ole yhtä hyviä veronmaksajia kuin suomalaiset. Sen takia Italiassa on budjettivaje ja valtiolla isot velat, kun italialaiset ei halua maksaa veroja, rahaa niillä kyllä olisi.

Sama juttu muuten Suomalaisilla. Keskimäärin suomalaisilla on tilillä rahaa noin 20 000 euroa, saman verran mitä on kansalaisen osuus valtion veloista. Lisäksi suomalaisilla on muita talletuksia, osakkeita ja rahasto-osuuksia noin 60 000:n euron arvosta, niin ettei jäätäisi puille paljaille vaikka velat maksettaisiin pois. Lisäksi tulee muu omaisuus, asunnot, autot, metsät, maat ja irtain omaisuus.

https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-20000...

Velat voitaisiin siis maksaa pois jos maksettaisiin veroja niinkuin pitäisi maksaa, mutta kun on se politikkojen populismi. Sellaista politikkoa ei valita eduskuntaan joka ehdottaa verojen korotuksia.

Italialaiset on muuten huomattavasti vauraampia kuin suomalaiset, mutta vielä laiskempia veronmaksajia.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus Vastaus kommenttiin #10

Islanti
Islannin talous kasvoi 7,2 prosenttia 2016, ja kasvuprosentti oli yksi maailman korkeimmista. Kasvun taustalla on turismin piristyminen. Myös maan palkat ovat nousseet, investointien määrä on kasvanut ja etenkin rakentaminen kukoistaa.

Sveitsi
(WEF) on useasti arvioinut Sveitsin maailman kilpailukykyisimmäksi valtioksi, muun muassa syksyllä 2011. Arvio perustuu sekä julkisiin tunnuslukuihin että yritysjohtajien haastatteluihin.
WEF on myös nimennyt maan maailmantalouden vakaimmaksi valtioksi.

Sveitsi ja Yhdysvallat ovat maailman suurimmat veroparatiisit.
Tax Justice Network -verkoston julkaisema laaja indeksi listaa talouden salaisuusvaltioita jossa
Sveitsi on listan ykkönen 76 pisteen salaisuusasteella.

Norja
Norjan öljyrahaston arvo on ylittänyt ensimmäisen kerran biljoonan, eli 1 000 miljardin Yhdysvaltojen dollarin rajapyykin, kertoi rahastoa hallinnoiva Norjan keskuspankki (2017). Euroissa summa vastaa noin 833 miljardia, mikä tarkoittaa, että öljyrahastossa on jokaista norjalaista kohden 157 000 euroa.

Iso Britannia
Iso-Britannia on viidenneksi suurin talous maailmassa ja toistaiseksi toiseksi suurin EU:ssa, vain Saksa on suurempi. Maa vienti koostuu mm. teollisuustuotteista, polttoaineista, kemikaaleista, ruuasta, juomista ja tupakasta. Iso-Britannian lentokoneteollisuus on toiseksi suurinta maailmassa, suurin on Yhdysvallat ja  lääketeollisuus on maailman 10. suurinta.

2017 Heinäkuu:
Britannian työttömyys laski 4,5 prosenttiin toukokuussa. Britannian tilastokeskuksen mukaan työttömyysprosentti on ollut yhtä matala viimeksi vuonna 1975.

Niin että mihin noikin niin erityisesti tarvitsee tulonsiirtounionia?

”Mitä eteläeurooppalaisten huithapeliuteen tulee, niin ainakin Italialaiset on parempia säästäjiä kuin suomalaiset, vaikka eivät ole yhtä hyviä veronmaksajia kuin suomalaiset. Sen takia Italiassa on budjettivaje ja valtiolla isot velat, kun italialaiset ei halua maksaa veroja, rahaa niillä kyllä olisi.”

Niin niin, kyllähän suomalaisellakin rahaa olisi jos ei maksaisi veroja, nyt joutuu käydä saksalaisessa Lidlissä.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #11

"Niin niin, kyllähän suomalaisellakin rahaa olisi jos ei maksaisi veroja, nyt joutuu käydä saksalaisessa Lidlissä."

Mitenniin joutuu?

Lidl on sopiva paitsi kukkarollem niin se on myös sopivan kokoinen.
Lidl:tä saan kaikkea muuta tarpeellista paitsi talkkunajauhoja.

Talkkunajauhot pitää hakea prismasta tai Citymarketista, jos jaksaa etsiä sieltä hyllymerestä ja jos osaa sieltä jotenkin kassojen kautta ulos pujotella.

Italialaisilla on muuten keskimäärin rahaa tileillään puolta enemmän kuin suomalaisilla ja niillä rahoilla pystyisi maksamaan pois italian valtiovelan, kuten suomalaistenkin käteistalletuksilla pystyisi maksamaan pois suomen valtion velat.

Mutta italialaisilla ei taida olla niitä eläkerahastoja, joissa on suomalaisten rahaa jemmassa vissiin puolta enemmän kuin mitä valtiolla on velkaa. Niin että on sitä suomalaisllakin jonkinlainen "öljyrahasto", vaikkei yhtä iso kuin norjalaisilla.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus Vastaus kommenttiin #12

Kyllä, monet suomalaiset suosivat juuri saksalaista Lidliä koska se sopii monen lompakolle huomattavasti paremmin kuin kallis kotimainen!

Eläkkeiden suhteen olen jo nyt hieman skeptinen, mikä lienee eläkeikä 15-20 vuoden kuluttua? 70 vuotta?

..mikäpäs siinä jos on töitä, terveyttä ja työhaluja..

Olisi se kait silti parempi jos työllistettäisiin sieltä nuoremmasta päästä!

Meinaan loppuu elääkkeen maksajat muuten..

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"..mikäpäs siinä jos on töitä, terveyttä ja työhaluja..

Olisi se kait silti parempi jos työllistettäisiin sieltä nuoremmasta päästä!

Meinaan loppuu elääkkeen maksajat muuten.."

Suomessa on ollut ihanteena tämä että kaikkien pitäisi saada työnteosta sen verran rahaa että sillä tulee sitten toimeen.

Siinä ajatuksessa on sellainen epärealistinen piirre että koska palkat on aika korkeat ja hinnat sen mukaiset, niin pitäisi olla aika supertyöntekijä että pystyisi sillä työllänsä sen elantonsa kokonaan hankkimaan.

No, suurin osa suomalaisista tietenkin on tällaisia supertyöläisiä, koska heillä on töitä ja sen mukainen palkka että sillä hyvin tulee toimeen, vaikka toisilla kovan työn tekijöilläkään palkka ei taida riittää ellei pysty hoitamaan omaa talouttaan, käymällä Lidl:issä ja tekemällä edullisia ostoksia.

Toki hyvin pienelläkin rahalla pärjää ja voi elää hyvin terveellisestikin, jos tyytyy käyttämään edullisimpia elintarvikkeita, joita löytyy kaikista kaupoista, eikä vain Lidl:istä.

-------------

Mutta ongelma onkin siinä etteivät kaikki ole niitä supertyöntekijöitä jollaisia ovat tietenkin nyt työssä olijat ja jotkut työttömistäkin, kun ei vain ole sattunut oikeata työtä kohdalle.

Jotta kynnys työlistyä madaltuisi, pitäisi olla enemmän sellaisia töitä tarjolla jotka on helppoja ja johon pystyy nuori, vanha, kouluttamaton tai muuten ammattitaidoton tai vajaatyökykyinen henkilö. Jos sillä rahalla mitä siitä työstä työnantaja voi maksaa, ei sitten työntekijä pysty kaikkia tarpeellista itselleen hankkimaan, niin sitten pitäisi valtion tulla apuun.

Tässä systeemissä on omat hankaluutensa, mutta ne pulmat voitaisiin varmasti ratkaista ja työllisyyttä sitä kautta voitaisiin parantaa huomattavasti. Muuten täystyöllisyys näillä nykyisillä eväillä on mielestäni mahdotonta toteuttaa ja siitä haaveileminen on turhaa.

Käyttäjän MarttiKorpiranta1 kuva
Martti Korpiranta

Tämä Euroopan nykyinen tilanne, johon laiton maahanmuuttokin liittyy, on EU:n ja globalistien tarkoin harkittua politiikkaa, jolla yritetään saattaa eri valtiot sekasortoiseen tilaan. Tämän politiikan seurauksena valtiot köyhtyvät ja velkaantuvat sekä menettävät itsemääräämisoikeutensa ja täten itsenäisyytensä. Eli eri valtiot valloitetaan näin taloudellisin keinoin. Nimitän tätä politiikkaa ns. KGB:n talouspolitiikaksi. Siihen kuuluu 1) Lahjonta, 2) Uhkailu ja 3) Kiristys!!! Suomi ei selviä tästä sirkuksesta niin kauan kuin meillä on Euro-valuutta ja EU-komission älyköt Junckerssineen kertomassa mitä meidän tulee ja mitä saadaan tehdä. Mexicon eräs kansallissankareista sanoi aikanaan: "Parempi on kaatua suorilta jaloilta kuin elää elämänsä polvillaan"! Ehkä mekin tämän vielä joskus opimme.

Toimituksen poiminnat