TimoTarus

Metsäpalot, poliittista ”poltetun maan taktiikkaa”?

 • Luonnonpolttelija McGlover, jonkun "työrukkanen"?
  Luonnonpolttelija McGlover, jonkun "työrukkanen"?
 • Kaliforniassa ilmasto lämpenee
  Kaliforniassa ilmasto lämpenee
 • Kreikassa ilmasto lämpenee
  Kreikassa ilmasto lämpenee
 • Malmössa palaa, ei kun koko Ruotsissa, ilmasto lämpenee..
  Malmössa palaa, ei kun koko Ruotsissa, ilmasto lämpenee..

Euroopassa ja Amerikassa riehuvat metsäpalot, mutta miksi? Sitä sopii kysyä!

 

Ihmisten aiheuttamien metsäpalojen vaikutus ilmastonlämpenemiseen on viidesosa ja on kasvamaan päin. Ei varmaan keneltäkään jäänyt huomaamatta ilmastovouhottajien reaktio presidentti Trumpin ratkaisuun ettei Yhdysvallat lähde mukaan rahastus...korjaan ilmastosopimukseen mukaan.

 

Arizonan yliopistossa tehdyn tutkimuksen perusteella todetaan että metsäpalojen osuutta ilmaston lämpenemiseen on aliarvioitu.

 

On selvää jos ”kulotetaan” kulottamisen perään ja vielä lisätään ”kulottamista” sinne sun tänne niin kyllähän musta maasto, uusi kasvillisuus ja hapentuoton väheneminen nostavat hiilidioksidipäästöjä, puhumattakaan siitä millaisen vesihöyrypiikin nämä palot saavat aikaiseksi.

 

Amerikassa muuan Brandon N. McGlover Temeculasta joutui syytettyjen penkille kun keksi ruveta polttelemaan Kalifornian luonnosuojelualueita oikein urakalla. 4000 hehtaaria mies sai tuhottua ja häntä uhkaa nyt jopa elinkautinen teoistaan.

 

32-vuotias McGlover on viranomaisille täysi mysteeri, hän ei ole somea käyttänyt! Uskoo ken tahtoo, taitaa olla koko sälli Mark Zuckerbergin ja Soroksen ”työrukkanen”...

 

Kreikassa on saatu aikaan useita metsäpaloja joissa on kuollut lukuisia ihmisiä. Kun katsoo tuota palokarttaa niin tulee mieleen ihan Stalinin suunnitelma kun hän aikoi katkaista Suomen keskeltä poikki ja valloittaa siitä siten Härmälandian. Kun nyt vähän analysoi tätä niin ensimmäiseksi käy mielessä että savupatsas havaitaan nopeasti useissa yhteiskunnan havaintokeskuksissa. Kreikka on saarivaltio ja palopesäkkeetkin näyttäisivät aluksi olleen hyvinkin veden ulottuvissa niin miksei paloa saatu hallintaan nopeammin? Eikö haluttu saada?

 

Tiedetään että ilmastonlämpeneminen ”kehittyy” nopeimmin pohjoisella pallonpuoliskolla, ja tiedetään sekin että noin 50% siitä johtuu Siperian ikimetsien vuosittaisista metsäpaloista.

 

Miksi nyt on koko Ruotsi tulessa? Kyllähän sitä aina metsää muutama hehtaari voi palaa mutta että saadaan koko valtakunta tuleen...perin merkillistä!

 

Oli hyvin paljastavaa kun Ruotsissa spekuloidaan nyt kuinka paljon viherpuolueiden suosio nousee metsäpalojen seurauksesta! Turha taitaa olla toiveensa sillä Malmön kaupunkipalot taitavat vaikuttaa yhä enemmän ruotsalaisiin äänestäjiin..

 

Ruotsin tilastokeskuksen mukaan Ruotsidemokraatit nauttivat jo 28,5 prosentin kannatusta, heidänhän täytyy pistää anarkistipolttajat hommiin tai muuten ”äärioikeisto” voittaa!

 

Saattepa kohta nähdä miten alkaa pukata tutkimustulosta maailman lämpenemisestä.

 

Niin että jos ei muuten ilmasto lämpene niin pistetään lämpenemään vaikka metsää polttamalla!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Mielenkiintoisia analyysejä.

Itse mietin, kenen intressi on polttaa metsiä.

Kaiken taustaltahan on todettu ihmisten aiheuttamanan syntyneet palot.

Onko poliittinen viheriöstö jo niin hädissään, että polttamalla saavat äänestäjät puolelleen.

Uudenlaisia sodankäynnin tapoja on ilmassa kaiken aikaa.

Afrikasta saapuvat valloittajat käyttävät hyväkseen eurooppalaista turvapaikkapolitiikkaa.

Turvapaikka -invaasiot ovat eurooppalaisten uusi uhka.

Jos joku on sen takana, on se ilmeisimmin Soros, joka tähtää tietoisesti Euroopan alasajoon.

Sen sijaan, että spekuloimme täällä näennäiskysymyksiä, terävimmän poliittisen kärjen tulisi olla hereillä ulkoa tulevaan uhkaan.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

"Itse mietin, kenen intressi on polttaa metsiä."

Tässä on juuri asian ydin. Pyramidin huipulla ajatellaan isosti. Myös muut kuin Trump osaavat ajatella isosti.

Ne joilla on raha ja valta käyttävät "työrukkasia", mutta jos joku kuvittelee että he toimivat vastuullisesti niin se on heille vain epäoleellista sälää varsinaisen päämäärän tiellä!

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Pitkällä aikavälillä tarkasteltuna Suomessa metsäpalojen vuosittaiset hehtaarimäärät ovat roimasti alentuneet. Mikä merkitys tässä on ilmastonmuutoksella?

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

#2 Maapallon kuumenemisen suhteen, tuskin suomalaiset metsäpalot vaikuttavat.

Sen sijaan, voivat olla osa laajempaa katastrofia.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Hyvä kysymys. Kun vedotaan että helteen osuus paloissa on merkittävä niin eikö juuri lämpötilan noustessa pitäisi roihuta enemmän!

On toki selvää että jos on kuivaa niin on vaikeampi sammutella, mutta kyllä jossain Kreikassa tai Turkissa olosuhteet "riittävät" maastopaloon vaikka joka päivä!

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

En muuten muista yhtään kesää, jolloin grillin tai nuotion sytyyttäminen olisi ollut lain vastaista.

Myöskään saunomaan ei ole tehnyt mieli.

Talvea odotellessa, toivottavasti tulee ajallaan.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen
Käyttäjän juhanaturpeinen kuva
Juhana Turpeinen

"32-vuotias McGlover on viranomaisille täysi mysteeri, hän ei ole somea käyttänyt! Uskoo ken tahtoo, taitaa olla koko sälli Mark Zuckerbergin ja Soroksen ”työrukkanen”"

Tämä kohta jäi nyt hieman epäselväksi. Tai on niitä pari muutakin, mutta aloitetaan tästä. Mikä se Mark Zuckerbergin ja Soroksen hyöty näistä poltteluista mahtaisi olla?

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Joo tähän pitää perehtyä, ei sitä muuten tajua.

Pariisin ilmastosopimus on YK:n globalistien laatima tulonsiirtomekanismi jolla esim. USA olisi tehnyt merkittävästi hallaa omalle taloudelleen. Kun presidentti Trump päätti irtautua kyseisestä sopimuksesta jolla rahoitetaan ns. YK:n ”vihreää rahastoa” niin Euroopan globalistit älähtivät.

George Soros on henkeen ja vereen globalisti ja hänellä toki näppinsä mukana näissä tulonsiirtomekanismeissa. Hän on valmis tekemään mitä tahansa vastustaakseen Trumpin pyrkimyksiä pitää vaalilupauksensa. Kyseisen sopimuksen olisi maksanut jenkkiläinen duunari työpaikoillaan.

FB-pomo Zuckerberg tekee tietenkin yhteistyötä heimoveljiensä kanssa. Hänen lopullinen tavoitteensa on olla USA:n presidentti. Zuckerberg on jo useasti jäänyt kiinni käyttämällä Facebookia ja sen sovelluksia kansalaisten yksityisyyden suojan rikkomiseen. Mitä kaikkea vielä tuleekaan ilmi!

Käyttäjän juhanaturpeinen kuva
Juhana Turpeinen

Henkilököhtaisesti en kyllä voi väittää, että oma perehtymiseni näihin asioihin olisi johtanut näihin päätelmiin, mutta kiitos mielenkiintoisesta ja silmiä avaavasta tulkinnasta.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus Vastaus kommenttiin #10
Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Vihreät ja juutalaiset salaliitossa polttamassa maailman metsiä. Että semmoista. Voi olla, Timo, että on jo hieman myöhäistä, mutta käypä terveysasemalla pyytämässä apua.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Älä ole Esa noin skeptinen, ei holokaustiakaan aluksi maailmalla tajuttu, mutta nythän on kyse vain pikku tihutöistä joilla vähän vauhditetaan ilmastosopimuksia. Nämä palothan näkyvät avaruuskuvissakin että hyvin kokko roihuaa.

Voitte kohta lukea uutisista mitä ovat saaneet aikaiseksi...

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Maailmanparantajien kannattaisi panostaa enemmän metsäpalojen varhaiseen havainnointiin ja siihen paljonko sademetsää pistetään nurin vuorokaudessa kuin työtätekevien kyttäämiseen.

"Siperian metsät peittävät lähes kymmenen prosenttia maapinta-alasta. Metsillä on tärkeä rooli, sillä ne imevät itseensä 500 miljoonaa tonnia hiiltä ilmakehästä.

Science Alertin mukaan kun metsää palaa, vähenee hiiltä itseensä sitovan metsän määrä ja palavasta metsästä vapautuu ilmakehään hiiltä. Tästä syntyy ikävä oravanpyörä, joka johtaa ilmaston lämpenemiseen ja se vuorostaan lisää metsäpaloja.

Pohjoisten alueiden metsäpalot voivat myös nopeuttaa arktisen jään sulamista. Metsäpalot tuottavat paljon nokea, joka sataa lumen ja jään päälle. Tämä tekee niiden pinnasta tummemman ja saa ne imemään enemmän auringonvaloa.

Suomessa aiheesta on kertonut muun muassa Tekniikan Maailma."

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2017070222002406...

Toimituksen poiminnat