TimoTarus

Diktatuuri eli itsevaltius parempi kuin huono demokratia!

  • GCM?
    GCM?
  • Voimanostaja Merkel!
    Voimanostaja Merkel!
  • Eurooppa haluaa muutosta?
    Eurooppa haluaa muutosta?

 

Tätä ei nyt pidä väärinymmärtää, itsevaltiudella tarkoitan esim. presidentin valtaoikeuksien laajentamista, edellyttäen lainsäädännöllä että kyseessä on aina Suomen etu eikä globalistien vallan tavoittelu! Suomi ensin!

 

Huonolla demokratialla tarkoitan sitä ettei se porukka joka eduskunnassa istuu ole enää vuosikausiin olleet ”pienen ihmisen asialla” (muutamia suoraselkäisiä lukuunottamatta) vaan kaikessa toimitaan niin että saadaan joko lisättyä oman puolueen valtaa tai hyödytään päätöksistä henkilökohtaisesti.

 

Kaikki aika menee siihen kun riidellään keskenään.

 

Sitten käytetään omia ”aseita” asioiden läpi ajamiseksi. Demareilla AY-liike, Kokoomuksella EK, Vihreillä media ja EU:n masinoima ”maailmanparantaminen” Brysselin lainsäädännön tuella (ilmastosopimus, massainvaasiot) jne.

 

Suomessa on liikaa puolueita ja liikaa kansanedustajia jotka käyttävät kaiken aikansa väärinymmärtämiseen ja nokitteluun!

 

Pitäisi olla ylin auktoriteetti joka sanoisi nyt tehdään näin kun ei tuosta muuten tule yhtään mitään!

Ylin auktoriteetti olisi kuin se historian ”viisas kuningas”, oikeamielinen ja alamaisten parasta ajatteleva. Otetaan nyt vaikkapa esim. SOTE, montako (kymmentä?) vuotta sitä vielä pähkäillään?

 

Georg Otz lauloi sävelmässä Muuttuvat laulut:

 

Onko niin: on paras eessä päin
Toivon näin mä mielessäin
Vai onko niin: tie ei vie huomiseen
Kaikki jää vain ennalleen

 

Voi voi kun jäisi edes ennalleen mutta näyttää siltä että pahin on vasta tulossa...

 

Suurin osa poliittisista vaikuttajista ajattelee että EU on uusi ”kotimaa” ja sen mukaisesti he myös toimivat! He eivät tajua että kulttuuriset, historialliset ja uskonnolliset erot ovat suuret, liian suuret että ne voitaisiin yhteensovittaa ilman suuria ongelmia. Kreikka ottaa 250 miljardia velkaa ja olettaa että muut pelastavat...ai mutta olikohan tämä huono esimerkki, en muistanut että Kreikkahan selvisi jo ja palasi lainamarkkinoille (sarkasmia)! Goldman Sachs antaa, Goldman Sachs ottaa...

 

Aivopesua tietysti sovelletaan laajamittaisesti koko väestöön taukoamatta että saadaan kansalaisilta omat aivot narikkaan. Eivät edes ns. viihde- tai sketsisarjat säästy enää ymppäykseltä. Suomen lipun päälle voi kusta ja vääränmieliset ovat automaattisesti ”natseja”. Sukupuolineutraali kiintiö pitää myös tottakai olla pakollisena ihan joka ikisessä tv-sarjassa. Uutena aluevaltauksena erään massainvaasioita kannattavan saksalaisyrityksen mainokset jossa ns. ”impivaaralaisuus” on vedetty mukaan ruokakulttuuriin niin että tarvitaan oikein ”kallonkutistajaa” avaamaan impivaaralaisen sielu globaalille ruokakulttuurille.

 

Juha Sipilä sanoi että hän aikoo pääministerinä johtaa Suomea kuin yritystä. Sen hän on tehnyt, johtanut kuin ”suuryritystä” joka vailla huolen häivää myydään globaaleille markkinavoimille, johtanut niin että osakeyhtiöstä nimeltä Suomi Finland yli 50% osuus päätöksenteosta on nyt Brysselissä!

 

Suomi on vuosina 1995-2016 maksanut Brysseliin jäsenmaksuja 5,8 miljardia ja rahaa on saatu takaisin 0,38 miljardia! Ja entäs tukipaketit...taisivat jäädä ihan vaan taakanjaoksi! Niin kuin Lipponen sen aikoinaan sanoi; ”EU on sosiaalidemokraattinen projekti”.

 

Suomi on pistänyt jo niin moneen paperiin suostumuksensa että millähän ajattelivat jatkossa rahoittaa tämän valtapolitiikan? Leikataan niin pitkään että muututaan lopulta zombievaltioksi?

 

Teollisuus ajetaan alas, alepalkkamiehet vievät työntekijöiltä ostovoiman, sotilaallisesti suomesta tehdään globaali toimija josta joudumme vielä maksamaan dollarin ja euron poikineen ja samalla joudumme provosoimaan maailman kohti ”kylmää sotaa”, pankit eivät anna enää lainoja kuin harvoille ja valituille, KELA tekee globaalia mainoskamppanjaa esim. arabiaksi viestinä Lähi-Itään ja Afrikkaan; ”Tervetuloa Eurooppaan Abdul!”, julkinen sektori (joka ei tuota mitään) tarvitsee runsaasti resusseja lisää kotouttamiseen (tulkit, asunnot ym.), Suomi ajaa teollisuuden alas kun ilmastosopimus velvoittaa, Suomen surkea autokanta halutaan vaihtaa vähäpäästöisiin uusiin (noin 400 000 luottohäiriöistä sekä monet pienipalkkaiset duunarit sekä lapsiperheet ovat jo nyt autoverotuksen ja korkean polttoaineen hinnan takia pulassa) jne. näitähän riittää...

 

..otetaan nyt viimeisenä tämä YK:n ja EU:n masinoima GCM-sopimus joka velvoittaa kansallisvaltiot avoimiin rajoihin. On arvioitus että 50% Afrikan väestöstä on emigrantteja! Eli jos puolet Afrikkalaisista haluaa sosiaaliturvan piiriin Eurooppaan niin otetaan ne! Saksaan kaavaillaan 2 miljoonaa tulijaa vuodessa, siitä ne sitten jalkautuvat kohti pohjolaa.

 

Sipilä ja Orpo pistävät Marokossa varmaan nimensä ensimmäisten joukossa sopimukseen ...ollaan me suomalaiset sitten niin kun marilaiset Venäjällä...

 

Joten kyllä nyt tarvittaisi oikeamielinen ”diktaattori” joka lopettaisi Suomen tuhoamisen!

 

Minä kirjoitin myös nimeni...adressiin jossa rajojen hävitystä ja kansanvaihtoa vastustetaan eli adressiin jossa vastustetaan GCM-sopimusta, sillä muuten on tuonelan tukkipolku edessämme...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat