TimoTarus

Kaikki blogit puheenaiheesta Mafia

Maailman ensimmäinen kansalainen

Tomas Lappalainen

Världens första medborgare. Om statens uppkomst i det antika Grekland

Lind&Co, Scandbook, 2017, 309 s.

 

SAK on mafia

Vaikka aktiivimalli on minusta lähinnä laastaria työvoimapolitiikan avomurtumaan, niin SAK:n poliittinen lakkoilu pesee typeryydessään hallituksen pahimmatkin virheet mennen, tullen ja palatessa.

Katolinen mafia, lestamafia, pitsamafia?

Minulle tuntemattomasta syystä Pertti Lindemanin tuoreeseen kirjoitukseen en saanut kommenttiani lähetettyä, kun ei ollut pääsyoikeutta, niin kopsin tuon kommenttini tähän viivojen väliin ja jatkan hieman aiheesta tai sen vierestä.

-------------------------------------------------------------------

Hyvä veli seurakunnassa vasta hyvä veli onkin, ihan uskonnollissta yhteisöstä riippumatta. Miltei kaikki uskonnot ovat yhteisöllisiä. Vain vajaa-ajattelijat sanovat, että uskonto on yksityisasia. Eihän ole, kuin yhteisöllinen asia ja vain vajaa-ajattelu on yksilökeskeistä.

Suomesta mamujen ja matujen kansainvaellus hyvään päätökseen suomalaisten tuella

Koko viime vuosikymmenten mamujen ja matujen kansainvalellus on ”taustavoimana” olevan upporikkaan eliitin (NWO) tehtailema täysin rangaistava rikollinen juttu! Aivan samojen, jotka teoissa Obamaa, Clintonia, ja McCainia hyväksi käyttäen synnyttivät ja rahoittivat ISISIN, kaiken sen hirmuteot hyväksyen. HUOM!  Se on ollut härskisti amerikkalaisten verovaroilla toteutettu, josta normaalit US kansalaiset eivät tienneet yhtään mitään! Kaikki tämä normaalia ihmistä auttaa, jos tajuaa, että koko homma on syvältä!

Mafiakonflikti laajeni Venäjän tutkintakomiteaan

Viime vuonna Elements-nimisen ravintolan omistaja Žanna Kimin ja sisustaja Fatima Misimova riitelivät maksusta jälkimmäiselle. Laskua saapui perimään Andrei Kotšuikov, joka tunnetaan nimellä ”Italialainen”. Kimin etuja edusti Eduard Budantsev, jolla on tausta KGB:ssä ja poliisissa. Seuranneessa ammuskelusta kaksi Italialaisen miehistä pääsi hengestään.

Neuvotteluyhteiskunta on menneisyyttä

Suomessa on monet (lähinnä itse tilanteesta hyötyneet) hehkuttaneet suomalaista neuvotteluyhteiskuntaa. Todellisuudessa suomalainen neuvotteluyhteiskunta on todellisuudessa irvokas versio demokratiasta, jossa eduskunta ja sen enemmistöä edustava hallitus painostetaan tarvittaessa laittomien lakkojen voimalla muutaman etujärjestön sanelemien ratkaisujen kannalle.

Poliisitoimen heikentäminen muuttaa yhteiskuntaa

Poliisin toimintamahdollisuuksien heikentäminen luo uutta kasvupohjaa rikolliselle toiminnalle. Vanha fraasinomainen toteamus, mutta maamme olosuhteiden muuttuessa entistä ajankohtaisempi.

Vartiointitoimen siirtyminen epämääräisille katupartiolle muuttuu maailmalta tulleiden esimerkkien perusteella jossain vaiheessa kiristämiseksi ja suojelurahojen perimiseksi yrittäjiltä ja asukkailta. Kuka sitä kaiken ikää ilmaiseksi viitsii tallustella.

Järjestäytynyt rikollisuus ulottanut lonkeronsa uusiutuvaan energiaan

Järjestäytynyt rikollisuus on levittänyt lonkeronsa uusiutuvalle energialle maksettavien avokätisen  syöttötariffin houkuttelemana Suomeenkin? 

Terveys- ja ympäristöhaittoja verotuloilla maaseudulle

Ei enää ole turvallista asua maaseudun rauhassa, jossa on omakotitalo ja perhe, metsää, peltoa ja kaikki mitä on ympärilleen halunnut. Tuulivoimaloiden tuominen väkisin liian lähelle aiheutti kiinteistön jäämisen meluhaitan alle ja siitä tuli hetkessä arvoton.

Euroopasta ihmiskaupan keskus -rikollisjärjestöt suojeluksessa?

Eurooppaan tuodaan valtava määrä pakolaisia, jotka kertovat, että he ovat maksaneet matkastaan. Samoin tietenkin ns. elintason perässä tänne muuttaneet maksavat suuria summia päästäkseen Eurooppaan.

Hämmästyttävintä koko ihmisvyöryssä on se, että siihen liittyvä ihmiskauppa tunnutaan hyväksyvän osana ns. pakolaisuutta. Euroopan ja kansallisvaltioiden poliisit ja tuomioistuimet, eivät pyri paljastamaan rikollisjärjestöjä ja niiden takana olevia ihmisiä.

Puhumattakaan, että heidät saatettaisin oikeuden eteen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä